EN
Akadálymentes EN

webkamera

19,8°C

térkép

közlekedés

keresés
Megközelítés
VÁLASSZON KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZT KATEGÓRIÁK SZERINT
BuszFogaskerekűGyermekvasútLibegőAutóKerékpárGyalog
Busz
Busz

NORMAFÁRA

 

221 busz

A 21-es busz menetrend szerint a Széll Kálmán tér és Csillebérc MTA Központi Fizikai Kutatóintézet (KFKI) között közlekedik. A Normafa Park busszal kényelmesen, a Széll Kálmán tértől 19 perc alatt elérhető. A Normafa Gyermekvasútnál leszállva át lehet szállni a Gyermekvasútra.


221 busz MENETREND

 

21 busz

A 21-es busz menetrend szerint a Széll Kálmán tér és a Normafa Látogatóközpont között közlekedik. 17 megálló megtétele után a busz a Széll Kálmán tértől 19 perc alatt ér fel a Normafára. A Normafa Gyermekvasútnál leszállva át lehet szállni a Gyermekvasútra.

21 busz MENETREND


 

212 busz

A 212-es busz menetrend szerint a Boráros tér és a Normafa Látogatóközpont között közlekedik. A Normafa Gyermekvasútnál leszállva át lehet szállni a Gyermekvasútra.

212 busz MENETREND
 

SZÉPJUHÁSZNÉ ÁLLOMÁSRA

 

A 22, 22A, 222 buszokkal Széll Kálmán térről néhány perc alatt lehet eljutni Szépjuhászné állomásra, ahonnan erdei utakon lehet kirándulni a Normafa irányába. Szépjuhásznél állomásról a piros csík jelzést követve a Jánoshegyi Erzsébet-kilátóhoz jutunk, vagy a zöld kereszt, később a zöld háromszög jelzét követve a Libegő felső állomásához érünk el.

 

22 busz

A 22-es busz a Széll Kálmán tértől 14 perces menetidővel jut el Szépjuhászné állomásra, míg Budakeszi Tesco-Parkcenter állomásról a menetidő 13 perc.


22 busz MENETREND
 

22A Busz

A 22 A jelzésű busz a Széll Kálmán tértől 14 perces menetidővel jut el Szépjuhászné állomásra, míg Budakeszi Dózsa György térről a menetidő mindössze 8 perc.


22A busz MENETREND
 

222 Busz

A 222 jelzésű busszal a menetidő Széll Kálmán térről Szépjuhászné állomásra 17 perc, míg Budakeszi Honfoglalás sétányról 8 perc alatt visz el Szépjuhásznél állomásra.

222 busz MENETREND

 

SZÉCHENYI-HEGYRE

 

53 busz

Mindszenty József bíboros tértől a zöld kereszt jelzést követve közel 300 méter után érjük el az erdőt. A zöld kereszt jelzés a Széchenyi hegyre vezet.


53 busz MENETREND
 

HARANG-VÖLGYBE

 

155 busz

A 155-ös busz Széll Kálmán tér és a Zugligeti út megálló közlekedik, végállomása a Harang-völgy aljában található, ahonnan a völgy néhány perces sétával érhető el.


155 busz MENETREND
 

LIBEGŐHÖZ

 

291 busz

A 291-es jelzésű busz a Nyugati pályaudvar és a Libegő Zugligeti állomása között közlekedik. A teljes menetidő 28 perc. Zugligeti út 64. állomáson leszállva a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont épületéhez érkezünk, míg a végállomáson leszállva a Libegő alsó állomásához jutunk. A zöld háromszög turistajelzésen indulva érjük el a Normafa Park területét.

291 busz MENETREND

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat