EN
Akadálymentes EN

webkamera

17,2°C

térkép

közlekedés

keresés
Normafa Síiskola
Normafa Síiskola
 
A TandT cégcsoport elkötelezett híve az egész éves sportolásnak. A Normafa Síiskola megnyitásával egy régóta dédelgetett álmunk vált valóra. A Síiskola az újépítésű, Normafa Kapuja nevű látogatóközpont tetején kapott helyet, ami mellett már új pompájában áll a múlt századi, felújított villaépület. 
 
A tanpályás síelés tökéletes választás, hiszen irányított, szervezett mozgást végeznek a gyerekek és a felnőttek, a szabad levegőn. Nem jelent gondot a távolság sem: budapesti pályánk gyorsan elérhető tömegközlekedéssel, valamint csakúgy, mint egy edzőtermi edzés, ez a program is könnyen beilleszthető a mindennapokba. Esténként, munka vagy tanulás után egyaránt lehetséges sportolni, a világításnak köszönhetően talán még hangulatosabb a siklás.
 
Szakképzett oktatóink tanítványainkat játékosan, életkorukhoz és adottságaikhoz alkalmazkodó módszertannal vezetik be a havas sportok világába. Megtanulják a síliftet használni és azokat a magatartási szabályokat is, amelyek elengedhetetlenül fontosak a sípályán. A sportmozgások mellett a gyerekek a rendszeres foglalkozásokkal egy kis közösség részévé válnak, ahol életre szóló barátságok szövődnek.
 
A síiskola célja, hogy olyan rendszeres, négy évszakos sportolási lehetőséget nyújtson gyermek és felnőtt tanítványai számára, ahol kellemes környezetben, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a téli sportágak alapjaival. 

Nálunk a sportolás mindig vidám közösségi esemény is egyben. 
 
Tanítványainkat és családjaikat külföldre szervezett családi sítáborokba is várjuk, amelyet Síiskolánk és utazási irodánk, a TandT Sport Travel Kft. közösen szervez. Ide kezdő és haladó tanítványokat egyaránt várunk, ahol a már jól megismert és megszokott oktatókkal folytathatják tovább a tanulást a havas lejtőkön. 
További információ: www.tandtsporttravel.hu

A Síiskola magas színvonalú felszereléséről a TandT Sport Kft., cégcsoportunk tagja gondoskodik. 
További információ: www.tandtsport.hu
 
A pálya anyaga az olasz Neveplast gyár terméke, amely jelenleg a legmodernebb műanyag borítás, csúszási adottságai a legjobban közelítik a havas lejtőkét. 
További információ: www.neveplast.it 
 
A felvonó az osztrák Sunkid cég gyártmánya, köteles kivitelben, amellyel nagy biztonság mellett sajátítható el húzóliftek használata. 
További info: www.sunkid.at 


A Normafa Síiskola várja fogyatékkal élő kicsi és nagy vendégeit! pattanj bobba és élvezd ki Te is a csúszás élményét!

 


 

 


Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat