EN
Akadálymentes EN

webkamera

0,7°C

térkép

közlekedés

keresés
Sípályák éjszakája volt a Normafán
Sípályák éjszakája volt a Normafán
2018. február 15.

A vártnál is nagyobb érdeklődés volt tegnap az első normafai Sípályák éjszakáján. Folyamatosan használatban voltak a sífutó és alpesi felszerelések. Nagyon sokan éltek a lehetőséggel, hogy kipróbálják ezeket a havas sportokat. Az időjárás tökéletes volt, az év legnagyobb (20 cm feletti) hótakaróján tudtuk megrendezni az eseményt. Az esti megvilágításban a havas fák és a környezet is gyönyörű volt. 
 


Köszönjük mindenkinek a segítséget, aki részt vett abban, hogy az ötlet felmerülésétől a megvalósulásig eltelt 1 hét alatt mindezt létrehozhattuk. 

"Köszönöm a Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesületnek a világítást és az elsősegély nyújtó ügyelet biztosítását, a Pasaréti Síiskolának a biztosított ingyenes alpesi felszerelést és az oktatók tevékenységét, a VASAS SC sífutó szakosztályának az ingyenes felszereléseket és az edzőik által nyújtott oktatást, a Természetvédelmi Polgárőrségnek a rendezvény felügyeletét, és nem utolsó sorban minden Normafa Parkos kollégámnak, akik a munkakörükön messze túllépve szervezték meg építették ki és bonyolították le a rendezvényt."- Mikó Gergely, a Normafa Park Fenntartó és Üzemeltető Intézmény igazgatója.

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat