EN
Akadálymentes EN

webkamera

8,7°C

térkép

közlekedés

keresés
Rengeteg hó van a Normafán
Rengeteg hó van a Normafán
2018. február 14.

A Normafán kedd reggel óta folyamatosan esik a hó. Míg a főváros alacsonyabb részein a hó elolvas, illetve felváltva esik hó és havas eső, addig a Normafán folyamatos hó esik és meg is marad. A friss hó a gerincen már több, mint 20 cm, a Harang-völgyben is meghaladja a 15 cm-t.
 

 
A főbb utakat, így a Jánoshegyi utat és a gerincen vezető sétányt hótolóval megtisztítottuk, így gyalogosan is kényelmesen lehet közlekedni.
 

 
A Normafán nagyon készülünk az első Síelők éjszakájára. 20 cm hó már garantált, a világítást és a hangosítást ezekben az órákban építjük. Várunk mindenkit szeretettel. Limitált számú ingyenes felszereléssel készülünk a kipróbálásra, de akinek van saját sífutó vagy lesikló léce, javasoljuk hozza magával. Az esemény ma 17 és 21 óra között tart.

A Hegyvidék TV riportját itt lehet megnézni:
 


A szokásos Szaniszló-rét mellett az MHK - Kék körút útvonalon is megpróbálunk délután klasszikus és skating sífutó nyomot fektetni. Figyeljétek híreinket!

Frissítés 2018.02.28.

A folyamatos fagynak és az éjszakai havazásnak eredményeként a hóvastagság meghaladja a 40 cm-t, érintetlen helyeken 43 cm hó van a hegyen.
 

 
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat