EN
Akadálymentes EN

webkamera

11,8°C

térkép

közlekedés

keresés
Rendkívül eredményes önkéntes munkát végeztek a Nielsen munkatársai a Normafán
Rendkívül eredményes önkéntes munkát végeztek a Nielsen munkatársai a Normafán
2018. június 22.


A cél ez alkalommal a Libegő felső állomásánál lévő játszótér festése és karbantartása volt, melyben nagy segítségünkre voltak a lelkes önkéntesek. Érkezésük után mindenki a saját érdeklődése szerint választhatott a kijelölt munkák közül. Munkatársaink szakmai vezetésével kisebb-nagyobb csoportokba szerveződve lecsiszolták és lefestették a játszótéri játékokat, felfrissítették a homokot, elgereblyézték és rendezték az ütéscsillapító fenyőkéreg mulcs réteget, összeszedték a környéken az erdőben lévő szemetet és eltávolították a parlagfüvet. Öröm volt látni, hogy a munkákat ilyen lelkesedéssel és precizitással végezték, mely rendkívül eredményessé és sikeressé tette a napot.
 


 

"A Nielsennél minden évben arra törekszünk  - globálisan és helyi szinten egyaránt -, hogy valami valóban jó és hasznos módon segítsük a környezetet, amiben élünk. Idén, számos egyéb aktivitás mellett arra gondoltunk, hogy a családok, barátok minőségi, szép környezetben történő pihenéséhez is szeretnénk hozzájárulni, ezért is volt nagy öröm, hogy a Normafa Park Fenntartó őszinte lelkesedéssel fogadott bennünket.  Izgalmas volt látni, ahogy a negyven önkéntes kolléga mekkora buzgalommal veselkedett neki a munkának. A szorgos kezeknek hála elég volt egyetlen munkanap, és friss festéket kaptak a játékok, kigazoltuk a terepet és felfrissítettük a homokozót. A Normafa szíve csücske a Nielsennek, így reméljük, máskor tudunk segíteni - örömmel jövünk!" - Metta Karafiáth a Nielsen munkatársa.
 


 

A Nielsen munkatársai idén voltak segítségünkre először, de remélejük, hogy a következő években is hasonló lelkesedéssel látogatnak el hozzánk. Ezúton köszönjük mégegyszer a lelkes és eredményes munkájukat!
  

Fotó: Metta Karafiáth - Nielsen

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat