EN
Akadálymentes EN

webkamera

3,3°C

térkép

közlekedés

keresés
Közlemény a Normafához tartozó parkolók lezárásáról
Közlemény a Normafához tartozó parkolók lezárásáról
2020. április 11.


Annak érdekében, hogy a Normafa mint közkedvelt találkozási pont, a járványhelyzetben ne legyen fokozott kockázatot jelentő veszélyforrás, a területhez tartozó valamennyi parkolót 2020. április 10-től lezárjuk. A Normafa park körüli közterületeken, illetve az erdőben szabálytalanul parkolókkal szemben pedig szigorúan eljárunk. E rendelkezés betartatásáról a folyamatosan járőröző rendészet gondoskodik.

A kormány által határozatlan időre meghosszabbított kijárási korlátozásra tekintettel nem javasoljuk a közösségi közlekedési eszközök használatát sem. Zárva vannak a Normafán a játszóterek, a szabadtéri fitneszpark, és tilos a tűzrakóhelyek használata is. Nem látogatható az Erzsébet-kilátó sem, zárva tartanak a területen lévő vendéglátóhelyek (a Rétes büfé, a Kilátó kávézó, a Drótcsacsi büfé, valamint a Libegő lángosos és büfé). Nem üzemel a Libegő sem.

Továbbra is arra kérünk mindenkit, hogy a járványügyi intézkedéseket betartva lehetőleg maradjon otthon, a Húsvét ünnepét ebben az évben szűk családi körben ünnepeljék.

Felelősséggel tartozunk magunkért, de felelősséggel tartozunk másokért is. Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

 
Hegyvidéki Önkormányzat

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat