EN
Akadálymentes EN

webkamera

5,2°C

térkép

közlekedés

keresés
Kukoricamorzsolás és pókjárás a Nemzeti Hajszán
Kukoricamorzsolás és pókjárás a Nemzeti Hajszán
2018. október 04.


Az akadályoknál a puszta erőn és ügyességen kívül a szellemi frissesség is számított, de például kukoricát is kellett morzsolniuk az indulóknak. Még az idősebbek sem érezhették úgy, hogy számukra teljesíthetetlenek a feladatok, hiszen a két legidősebb versenyző egy 68 éves hölgy és egy 69 éves úr volt (mindketten a rövidebb távnak vágtak neki).

Külön futamot rendeztek a gyerekeknek, 6–11 éves kor között, két csoportra osztva. A kisebbeknek 1 kilométeres távot kellett teljesíteniük, a nagyobbaknak pedig 2 kilométer volt a penzum, tizenkét akadállyal nehezítve, amik között szerepelt pókjárás, lajhármászás, palánkon való átmászás is. Arról, hogy biztosan semmi baj ne történhessen velük, a Yakuza Fitness Club versenyzői és a szervezők gondoskodtak, akik végigkísérték őket a pályán.

Egyéniben és csapatban összesen nyolcvannégy kategóriában hirdettek eredményt. Az abszolút győztes a 7 kilométeres távon a férfiak között Horváth Zsolt lett 56:22-es idővel, a hölgyeknél pedig Bucsi Petra (1:07:44). Tizennégy kilométeren a férfiak között az abszolút első Balhási Ákos (1:23:15), míg a hölgyeknél Csernák Enikő (1:45:33).

TT.
 

Forrás: Hegyviék Újság
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat