EN
Akadálymentes EN

webkamera

16,5°C

térkép

közlekedés

keresés
Idén is sikeresen zajlott a Normafa Síroller Kupa
Idén is sikeresen zajlott a Normafa Síroller Kupa
2017. szeptember 30.
A versenyről készített vágatlan videó:
A verseny helyszínét a tavaly átadott, kiváló minőségű Jánoshegyi út felső szakasza biztosította. Az elmúlt két év sikerei által idén is közel száz induló nevezett a versenyre, akik sírollerrel, görkorcsolyával, vagy a gyerekek akár egyszerű rollerrel is indulhattak. A fiatalabb korcsoportok a Libegő felső végállomásáig, a felnőttek viszont az Erzsébet-kilátó előtti térig sírollereztek, amely így igazán versenyzőt próbáló pálya lett idén is. A verseny minden év első októberi hétvégéjén kerül megrendezésre, melyet a rendezők idén szeptember utolsó hétvégéjére hoztak előre, hogy a verseny remek hangulatú és élménydús legyen a kiváló időben. A rendezők várakozása valóra vált, kiváló idő fogadta a versenyzőket a Normafán, délután még a nap is kisütött.

A Normafa Kupa vándorkupát nőknél az abszolút első Zámbó Viktória szerezte meg, míg férfiaknál a tavaly is győztes Mile Lajos bizonyult a legjobbnak, megtartva ezzel a tavaly megszerzett vándorkupát. Mile Lajos idén 4:45 idejével pályacsúcsot döntött. Junior nőknél Veres Mirella, míg junior férfiaknál Gyallai Soma végzett az első helyen.

"A vándorkupát a versenyző akkor tarthatja meg, ha egymás után háromszor, vagy összesen ötször megszerezte"- mondta Holló Miklós, a Vasas edzője és a verseny rendezője.

Minden versenyző a rendezők vendége volt egy gulyáslevesre és egy rétesre, ez utóbbit a normafai Rétes büfé ajánlotta fel.A versenyről készített rövidebb videó:

 
A versenyről készített vágatlan videó:

 
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat