EN
Akadálymentes EN

webkamera

0,7°C

térkép

közlekedés

keresés
A felújítási munkák végzéséhez alkalmatlan időjárás miatt egy héttel tovább tart a fogaskerekű pótlása
A felújítási munkák végzéséhez alkalmatlan időjárás miatt egy héttel tovább tart a fogaskerekű pótlása
2018. március 28.


A fogaskerekű vonalán február 19-én kezdődött a sínszálak és a fogaslécek felújítása a Széchenyi-hegyi végállomás és az Adonis utca közötti szakaszon. A felújítási munkák ideje alatt, várhatóan április 7-ig Városmajor és az Adonis utca között a fogassal, Széchenyi-hegy, Gyermekvasút és a Svábhegy között a 60-as pótlóbusszal, a Svábhegy és az Adonis utca között pedig a 21-es, a 21A vagy a 212-es busszal utazhatnak. A forgalmi rendet részletesen korábbi közleményében ismertette a BKK: https://bkk.hu/2018/02/potlobusz-jar-fogaskereku-helyett-szechenyi-hegy-es-svabhegy-kozott-februar-kozepetol-marcius-vegeig/
 
A felújítási munkák eredetileg március 29-ig tartottak volna, a befejezési határidő meghosszabbítására a munkavégzéshez kedvezőtlen időjárás miatt van szükség. Mind a megelőző közműmunkák, mind maga a pályafelújítás betonozási munkákkal is jár, illetve járt, amelyet jelentősen hátráltat, illetve hátráltatott a fagyos, havas időjárás.
 
A felújítási munkák és az autóbuszos pótlás elhúzódása miatt a BKK és a BKV Zrt. a környéken élők és utazók elnézését kéri.
 
Budapest, 2018. március 27.
Budapesti Közlekedési Központ

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat