EN
Akadálymentes EN

webkamera

14,8°C

térkép

közlekedés

keresés
2021. június 12-től fizetős lesz a Normafa parkoló!
2021. június 12-től fizetős lesz a Normafa parkoló!
2021. június 07.

A Normafa forgalmának csökkentése, az erdőterület védelme érdekében a közelmúltban megépült az Eötvös út Normafát elkerülő szakasza, és a Konkoly-Thege úti régi murvás parkoló területén új, kulturált parkoló várja a látogatókat A síház melletti régi parkoló és buszforduló helyén zöldfelület, közösségi tér lesz. Az új Normafa parkoló magánterület, a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat tulajdonában, illetve vagyonkezelésében áll, és a Fáber Kft. üzemelteti.

A parkolóban a várakozásért hétvégén és munkaszüneti napon 08:00 és 20:00 óra között parkolási díjat kell fizetni. A parkolási díj összege óránként 440 Ft.

A parkoló területére 3500 kg össztömeget meghaladó súlyú, vagy forgalmi rendszámmal nem rendelkező gépjárművel behajtani és ott várakozni tilos. A parkolóban járművel jogszerűen várakozni a fizetőidőszakban kizárólag érvényes, parkolásra jogosító szelvény vagy mobiltelefonon vásárolt jegy birtokában, az azon feltüntetett ideig szabad.

Motorkerékpárral történő várakozás esetén a díjfizetés kizárólag mobilfizetés útján lehetséges.

A XII. kerületben állandó bejelentett lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek részére a Hegyvidéki Önkormányzat 50% kedvezményt biztosít a parkolási díjból. A kedvezményre jogosult kerületi polgárok számára a https://eugyintezes.hegyvidek.hu/normafa-parkolas honlapcímen történő előzetes regisztrációt követően, a parkolási díj óránként 220 Ft. A kedvezmény csak mobilparkolás esetén vehető igénybe!


A parkolásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a https://www.hegyvidek.hu/ugyintezes/parkolasi-engedely/normafa internetes linken érhető el.

További kérdés esetén kérjük, érdeklődjön a Fáber Kft. parkolási ügyfélszolgálatánál munkaidőben 08:00 és 16:00 óra között a (06 1) 323 3036-os telefonszámon vagy írjon e-mailt az ugyfelszolgalat@hegyvidekiparkolas.hu e-mail címre.

Kérjük, amennyiben teheti, válassza a közösségi közlekedést a környezet védelme érdekében!

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!

 

 
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat