EN
Akadálymentes EN

webkamera

6,4°C

térkép

közlekedés

keresés
Felhívás 2020.03.27.
Felhívás 2020.03.27.
2020. március 27.

Felhívás!


Az elmúlt időszakban az egészségügyi vészhelyzet ellenére sajnos tömegessé vált a Normafa felkeresése. A szép tavaszi időben a látogatók nagy sűrűsége, alig teszi lehetővé az emberek közötti találkozások mellőzését, és így megnő az esetleges megfertőződés kockázata! 

Kérem Önöket, hogy a Kormány által kihirdetett „Kijárási korlátozásról” szóló rendeletének betartását segítsék elő azzal, hogy a szabadban végzett sétára és sportolásra ebben a vészhelyzetben NE a Normafát és környékét, hanem a budai hegyek más, kevésbé forgalmas részeit válasszák! A kormányrendelet betartását a rendőrség és a Hegyvidéki Rendészet ellenőrizni fogja, és szükség esetén betartatja, akár bírság vagy egyéb büntetés kiszabásával is.

A Normafán a játszóterek, a szabadtéri fitneszpark és a tűzrakóhelyek használatát az Önkormányzat megtiltotta, azokat kerítéssel vagy kordonnal lezárta, használatuk a Polgármester rendelete szerint szintén bírsággal büntethető.

Zárva tartanak a területen lévő vendéglátóhelyek, úgymint a Rétes büfé, a Kilátó kávézó, a Drótcsacsi büfé, valamint a Libegő lángosos és büfé. Nem látogatható az Erzsébet-kilátó sem. Ezúton is köszönöm az üzemeltetők és tulajdonosok megértő együttműködését.

A Hegyvidéki Önkormányzattal egyeztetve a BKV Zrt. 2020. március 28-tól leállította a Libegő üzemeltetését is, hogy ezzel is csökkentsük a Normafára a tömeges látogatást.

Fentiek értelmében tisztelettel kérem a kirándulókat, fontolják meg, hogy biztonságosabb otthon maradni. Kérem továbbá, hogy folyamatosan kövessék a Nemzeti Népegészségügyi Központ és a Kormány által közzétett híreket, intézkedéseket, illetve tartsák be a higiéniai ajánlásokat!
 

Köszönöm együttműködésüket. Vigyázzunk egymásra!

 

Mikó Gergely s.k.

   Normafa Park igazgató







 

Kapcsolódó hírek és felhívások:

Lezárt járszóterek a Normafán is : https://normafapark.hu/aktualitasok/lezart-jatszoterek-a-norm
Tilos a tűzgyújtás a Normafán: https://normafapark.hu/aktualitasok/tilos-a-tuzgyujtas-a-norm
Kijárási korlátozás: https://normafapark.hu/aktualitasok/kijarasi-korlatozas
Le van zárva a kondipark: https://normafapark.hu/aktualitasok/le-van-zarva-a-kondipark
Zárva tart az Erzsébet-kilátó: https://normafapark.hu/aktualitasok/zarva-tart-az-erzsebet-ki
Felhívás 2020.03.19.:https://normafapark.hu/aktualitasok/felhivas

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
© 2017 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat