Események

2022 június 24.

INGYENES Síoktatás


Az idén megújult Normafa Park Látogatóközpont ezúton invitálja minden kedves korábbi és leendő látogatóját, sportbarátot, természetjárót, időseket és fiatalokat, a Látogatóközpont megnyitásával egybekötött rendezvénysorozata, a “Találkozzunk újra a Normafán!” keretében megvalósuló INGYENES programjaira!

IDŐPONTOK: 

Hétfő:16:00
Szerda: 17:00 2022. június 22-én óra elmarad!
Péntek: 16.00
Szombat: 9.30; 10:30
Vasárnap: 10:30A téli sportok kipróbálásához kézenfekvő helyszín a Normafa, mint a téli sportok tradicionális központja, amely mintegy 130 éves múltra tekint vissza. 

Gyertek el és próbáljátok ki a téli sportokat, OKTATÁSSAL EGYBEKÖTÖTT, INGYENES síóráinkra 5-99 éves kor között a Normafa Síiskolában.  

Érkezz akár egyedül, akár a pároddal, barátaiddal vagy a családoddal, itt mindnyájan megtaláljátok a számotokra megfelelő téli sportot. 
A számodra / tudásodhoz leginkább illeszkedő oktatást felkészült szakembereink biztosítják számodra / számotokra! 
Nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra is megfelelő időpontot a meghirdetett eseményekre, és vagy írásban, vagy telefonon leadod előzetes jelentkezésed.

Amit kínálunk:


•    ingyenes sí felszerelés, mely tartalmazza a síbakancsot, sílécet és bukósisakot 
•   90 perces program, mely tartalmazza a felszerelés átvételét, bemutatását, pályahasználati alapismereteket, 50 perces oktatást, program végén a vállalkozó kedvűeknek hófánkozási lehetőség 
•   a programok hó esetén a Normafa sípályáján, hó hiányában a Normafa Síiskola négy évszakos pályáján kerülnek lebonyolításra
•    a programok után minden résztvevő vendégünk egy normafai rétesre!

Amivel te készülj: 

•    kényelmes, időjárásnak megfelelő sportöltözék, kesztyű 
•    gyerekek esetén szülői hozzájáruló nyilatkozat


Jelentkezés és információ: Közvetlen esemény előtt személyesen a Normafa Park Látogatóközpontban (1121 Budapest, Eötvös út 48), telefonon: +36204991111, vagy a talalkozzunk@normafapark.hu címen.


18 éves kor alatt szükséges szülői nyilatkozat, melyet innen tud letölteni. Kérjük, hogy kitöltve hozza magával!

A PROGRAM AZ AKTÍV- ÉS ÖKOTURISZTIKAI FEJLESZTÉSI KÖZPONT TÁMOGATÁSÁVAL, A NORMAFA PARK INTÉZMÉNY SZERVEZÉSÉBEN VALÓSUL MEG.

  

 

Térkép

Válasszon, hogy melyik információkat szeretné megjeleníteni a térképen!

Helyszínek

További események

2022 június 26.
Találkozzunk újra a Normafán! - Ingyenes programok folyamatosan
2022 június 25.
Helytörténeti séták a Normafán
Összes

Kapcsolódó látnivalók és kikapcsolódási lehetőségek